top of page

OVER ONS

Laat jouw little one stralen

Jouw oogappel verdient alleen het beste. Ook op het vlak van kinderkleding. Daarom haalt My Little One alleen maar topmerken van onberispelijke kwaliteit in huis. En dat merk je: in onze kleding en accessoires schittert jouw little one als nooit tevoren.

 

Van 0 tot 12 jaar
Onze deuren zwaaien open voor de allerkleinsten, voor stoere kerels en voor lieflijke prinsesjes. In onze collectie vinden ze hippe jongens- en meisjeskleding tot 12 jaar. Van klassieke spullen, over onmisbare basics, tot originele mode-items.

 

Selectie topmerken
Wij willen enkel het allerbeste en nemen dus de beste kledingmerken in ons assortiment, zoals Catimini, Jean Bourget, Boboli, Kenzo, Lacoste. Stijlvolle stukken die jouw kroost plezieren door hun kleurrijke looks, en jij als ouder charmeren door hun comfort en degelijkheid.

 

Voor speciale momenten
Plan je straks een verjaardagsfeest of speciale gelegenheid? Wij presenteren je graag enkele topstukken en overladen jou met modeadvies. Zo komt jouw feestvarken stralend voor de dag. 

 

Altijd welkom
Vanaf begin januari 2014 zijn de deuren My Little One geopend op de Markt in Wemmel – een centrale ligging met veel parkeergelegenheid. Kom gerust eens langs om in de rekken te snuffelen. Wij ontvangen jou en jouw kapoen met open armen!

 

 

 

bottom of page